TYPICKÉ APLIKACE
Potraviny & nápoje |
rajčatový protlak (koncentrát), dvojitě koncentrovaný rajčatový protlak, rajčatové pyré, rajčatová dužina, ovocný a zeleninový koncentrát, ovocná dužina, omáčkový koncentrát, glukózový sirup, maltózový sirup, kukuřičný sirup, kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy (HFCS) nebo glukózo-fruktózový sirup (GFS), ovesný sirup, karamel, arašídové máslo, mandlová pasta, majonéza, nugátová pasta, čokoláda, fondán, smetana, nápojový koncentrát |
Kosmetika & farmacie |
kosmetická a farmaceutická vazelína, mast, krém & pleťové mléko, polotuhý vosk / parafín, glycerin, olej, lesk na rty, řasenka, čisticí přípravek na obličej, maska na obličej |
Průmysl |
mazivo, mazivo NLGI třídy 3 na bázi lithia, inkoust, barva, pryskyřice, nátěrové a těsnicí hmoty |
Čerpání viskózních kapalin ze sudů je efektivnější a přesnější díky naší jednotce pro čerpání velmi viskózních kapalin ze sudů ( Flexi). Jednotka je navržena tak, aby pracovala jednoduše a efektivně. Jednotka nabízí široké možnosti automatizace a zabezpečuje výjimečnou účinnost čerpání ze sudů téměř beze zbytků. Jednotka HVS Flexi zajišťuje plynulý proces čerpání, který vám umožní soustředit se na jiné úkoly. Jednotka dosahuje až 99% účinnosti vyprázdnění sudu. Je vhodná pro aplikace s nízkými až středními objemy, jako je přímé zásobování plnicích nebo balicích linek.
Jednotka HVS Flexi je vybavena hygienickým vřetenovým čerpadlem, které si poradí i s těmi nejviskóznějšími kapalinami až do 100 000 mPas! Systém je vhodný pro efektivní čerpání z 200 l sudů díky přítlačnému talíři. Lze jej snadno použít k čerpání z IBC kontejnerů a dalších typů nádob, což zvyšuje jeho všestrannost.
KLÍČOVÉ VLASTNOSTI
- Rychlé čerpání ze sudů: až 100 litrů za minutu, v závislosti na vlastnostech kapaliny a tlaku na výtlaku.
- Účinnost vyprázdnění sudu až 99 %: úspora čerpaného média díky přesnému těsnění.
- Vysoká bezpečnost procesu a úspora času: díky automatickému systému řízení.
- Přesnost a snadná obsluha: ideální pro integraci do balicích a plnicích linek.